WE ARE
iORiDOMEDIA

Where co-creation becomes passion.

IO RIDO. IK LACH.

Lach. Omdat het leven passie is. Omdat passie ons vak is. Omdat passie samen creëren is. Lach. En vertel de wereld je verhaal. In film. In beeld, in geluid, in woord. Je boodschap, zoals je haar wilt overbrengen. Zonder poeha. Omdat de inhoud telt. Lach. Omdat samenwerking jezelf zijn betekent. Omdat eerlijkheid en ‘anders zijn’ samen aan een solide toekomst bouwen. Ons hart klopt sneller voor alles wat (audio) visueel is. Wat wij doen

WAT WIJ DOEN.

Wat wij doen. U lacht.

Wij maken films. Bedrijfsfilms, reclamefilms, instructiefilms. Wij doen wat u vraagt. Vertalen uw visie. En meer. Als het mag, denken we van begin tot eind met u mee. Van concept tot script, van interview tot product. Want een film is zo veel meer dan opnemen en monteren. Net zoals een onderneming zo veel meer behelst dan cijfers en een gebouw.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS.

De mogelijkheden voor het overbrengen van een boodschap zijn oneindig. Wij maken communicatiemiddelen zoals TV-programma’s, videoclips, bedrijfsfilms, instructievideo’s, websites, drukwerk, 3D animatie en 3D graphics. Het inzetten van verschillende media om tot een sterke boodschap te komen doen wij met veel passie en plezier. Aan welk project we ook werken; wij zijn pas klaar als u lacht.

Het team

HET TEAM.

Noi ridiamo. Wij lachen.

Hard werken, met veel plezier. Dat doen wij het liefst. Stevig de handen ineenslaan, met opdrachtgevers en elkaar. Omdat je samen het sterkst bent. Ontwikkelen, stimuleren, creëren. Een sterk team telt verschillende kwaliteiten.

André Heijnen

Eigenaar

Na een carrière van twintig jaar als mede-eigenaar en creative director van mediabedrijf Inside/Out besloot André Heijnen terug te gaan naar de basis namelijk: ‘’Doen waar ik goed in ben, met een lach op mijn gezicht’’. Dit heeft hij gerealiseerd met het opstarten van IORIDOmedia, waar hij met passie en op een inspirerende manier, verhalen van mens en organisatie verteld.

Kyara Ottenheijm

Junior Editor, Management Assistant, Technical Assistant

Kyara biedt ondersteuning op het gebied van camerawerk, montage en management werkzaamheden. Kyara voelt zich als een vis in het water om allerlei av-projecten te realiseren.

Bart van Pol

Senior Editor

Onder de verantwoordelijkheden van Bart vallen onder andere senior editing, camerawerkzaamheden en productieactiviteiten. Hij is veelzijdig, accuraat, geduldig en audiovisueel gedreven. 

Lindsey Oomen

Make-up Artist, Technical Assistent

Lindsey is als zelfstandig onderneemster van een beautysalon als visagiste terecht gekomen bij IORIDOmedia. Met haar expertise verzorgt ze een lach op ieders gezicht. Tevens is zij technical assistant, waardoor ze onmisbaar is bij productiewerkzaamheden op locatie.

Stefan Goedhart

2D/3D Animator

Stefan is gespecialiseerd in het maken van animaties. Deze kunnen worden ingezet als een effectieve communicatie-tool die gebruikt kan worden om het verhaal op een grafische en heldere manier uit te leggen aan de specifieke doelgroep. Ook voor het enthousiasmeren, bewustmaken, overtuigen en helder visualiseren van data zijn deze animaties erg handig. Elke klus is weer anders en Stefan heeft passie voor zijn werk!

Nicky Geerlings

Grafisch designer, Illustrator, Technical assistent.

Nicky is als stagaire bij iORiDOmedia begonnen. Nu werkt ze onder andere als zelfstandige ondernemer bij iORiDOmedia. Nicky specialiseert zich in illustratie en verzorg ook de grafische vormgeving bij iORiDOmedia. Tevens is zij technical assistant bij productiewerkzaamheden.

ONS WERK.

We zijn trots op wat we maken en laten dat ook graag zien. Kijk mee en raak geïnspireerd.

Sportzone Limburg
DSM-SABIC Mannenkoor
ABWERKT
We Are Blokgroep
SABIC Story Elopak
Keukenidee 2.0
www.manis-e.nl
CHEMELOT
Hankamp REHAB
Waterschapsbedrijf limburg
Smurfit kappa
Sabic turnaround

Zin in een kop koffie of een goed gesprek? +31 (0)46 888 2 333

ONZE KLANTEN.

CONTACT.

Ridiamo! Let’s laugh.Ridiamo! Laten we lachen.

WordPress Video Lightbox Plugin